bartekbartez Opublikowano 17 Czerwca 2018 Opublikowano 17 Czerwca 2018 Witam, Ktoś może mnie oświecić, czy mam uszkodzony GPS w telefonie czy to wina oprogramowania? W czasie nawigacji na (googlu, HERE, yanosiku), na początku potrafi wyświetlać randomowe położenie. Następnie jak się ustabilizuje, to czasami pokazuje mnie obok drogi, którą jadę, a część drogi pokazuje normalnie. Aktualny soft to Miui 8.5.8.
mrosi Opublikowano 17 Czerwca 2018 Opublikowano 17 Czerwca 2018 2 godziny temu, bartekbartez napisał: Ktoś może mnie oświecić, czy mam uszkodzony GPS w telefonie czy to wina oprogramowania? Skonfigurowałeś żyroskop w aplikacji Kompas? Wejdź do tej aplikacji i skalibruj czujnik. On też ma wpływ na poprawność wskazań modułu GPS.
bartekbartez Opublikowano 15 Lipca 2018 Autor Opublikowano 15 Lipca 2018 Wyjaśniło się, GPS wariował przez radio w samochodzie z GPS. Po zamocowaniu telefonu na szybie wszystko działa ok.
ZduneX25 Opublikowano 15 Lipca 2018 Opublikowano 15 Lipca 2018 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
Rekomendowane odpowiedzi