Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jak wejść np w ustawienia w aplikacji wiadomości za pomocą gestu?

Klawiszami wirtualnymi trzeba przytrzymać klawisz i wyskakują ustawienia a w gestach nie mam pojęcia jak to zrobić

Opublikowano

Sprawdzałem i nie da się, po prostu niedopatrzenie. Jedyne wyjście to włączać klawisze wirtualne załatwić co trzeba i wrócić na gesty :)

Opublikowano

ale można wejść w ustawienia--aplikacje systemowe--sms i tam wszystko masz, ile razy coś zmieniasz? ja raz ustawiłem i więcej tam nie wchodzę, a gesty są dużo lepsze bo nie zabierają kawałka ekranu jak przyciski wirtualne

Opublikowano

Wiem gesty sa super ale potrzeba je dopracować. Wiem, ze można wejść w wiadomości przez ustawienia, ta zębate w pasku powiadomien np ale to tylko utrudnienie bo gdy były przyciski wirtualne wystarczyło przytrzymać klawisz. Poza tym gesty sa naprawdę fajne 

Opublikowano

Nie ma takiej możliwości, kolejne niedopatrzenie z ich strony. Gesty super sprawa, z czasem pewnie zrobią to lepiej, w końcu dopiero raczkuja w tym temacie 

Opublikowano

Nie do końca jestem pewien, ale w MIUI 10 quickswitch zrobili przez przeciągnięcie i przytrzymanie z boku - tak jak cofnij tylko 'dłużej'

Opublikowano

Nie wiem czy otakie ustawienia wam chodzi, ale można zrobić coś takiego:

Przeciagasz od dołu, żeby wyświetliły się uruchomione aplikacje. Przesuwasz sobie w bok do interesującej aplikacji. A potem klikasz w wybraną i przytrzymujesz dłużej. Wchodzi w jakieś ustawienia, ale nie wiem czy o to chodziło.

Edit: sprawdziłem. I to jednak nie o to chodzi.