elm Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 (edytowane) Jestem początkujący. Nie wiem czy to banał czy nie, ale nie umiem ustawić odpowiednio aparatu w Note. Po wybraniu ikony aparatu ekran jest ciemny. Czy to jest kwestia odpowiednich ustawień czy coś poważnego? PS. Mam go od wczoraj, w dodtku to pierwszy mój smartfon, więc proszę o wyrozumiałość. Edytowane 3 Września 2014 przez elm
ZduneX25 Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 Temat wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę temat, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
elm Opublikowano 3 Września 2014 Autor Opublikowano 3 Września 2014 Skróciłem treść opisującą problem. Jak zmienić tytuł? Poza tym tytuł "aparat" jest zamieszczony w dziale "Problemy techniczne". Czy inne tytuły, jak np. "Motywy" jest bardziej precyzyjny?
Acid Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 Ale ciemny podgląd? W sensie czarny ekran i nic nie widać? Naklejkę na aparacie ściągnąłes? Wysłane z MI4 W 1
elm Opublikowano 3 Września 2014 Autor Opublikowano 3 Września 2014 OK, wątek do kosza. Pewnie, że naklejka. Sprzedający mówił, że smartfon przygotował do pełnego działania. No, ale to moja wina. Przepraszam.
Numb Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 Temat zostaje przeniesiony do kosza.Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi