teempz Opublikowano 1 Września 2014 Opublikowano 1 Września 2014 Dostałem takiego dziwnego sms po chińsku: Tłumaczenie z google translatora: "☆ super tanie cała sieć, prepaid cieszyć zniżki ☆ dziesięć sekund do zakończenia ładowania, bardziej prostą obsługę Wejście: Otwórz ekran "Wybierz" -> kliknij prawym górnym rogu, "żółte strony" Zwraca odpowiednią serca czat!" Tutaj wersja tekstowa: ☆全网超低价,充值享折扣 ☆十秒完成充值,操作更简单 入口:打开“拨号”界面->点击右上角“黄页” 话费充足 随心畅聊 Wygląda to na jakąs ofertę czy cos, ale zawsze wolę się dopytać tutaj o co w tym chodzi. W skrzynce smsowej wygląda to tak: Jakieś wyjaśnienia?
0 lg4xhd Opublikowano 2 Września 2014 Opublikowano 2 Września 2014 (edytowane) a używasz funkcji wiadomości w chmurze? Może to jakaś reklama wysyłana przez Chińczyków? Edytowane 2 Września 2014 przez lg4xhd
0 Acid Opublikowano 2 Września 2014 Opublikowano 2 Września 2014 Nie to nie jest z wiadomości w chmurze. Ja też to dostałem. To prawdopodobnie jest z funkcji Yellowpages. To funkcjonalność jaka jest w MIUI ale u nas poblokowana. Jednak widać przeciśnie się czasem SMS.
0 kulig007 Opublikowano 2 Września 2014 Opublikowano 2 Września 2014 (edytowane) Ja przez jakiś krótki czas też miałem chmurę włączoną(jakoś kilka miesięcy w tył) , ale nic ze wschodu nie przychodziło w postaci SMS. Ale jak jest obecnie, ciężko mi stwierdzić, bo nie korzystam już z chmury -edit- @up Aaaaa czyli już wszystko wiadomo. Tapatalk User from Mi2s Edytowane 2 Września 2014 przez kulig007
Pytanie
teempz
Dostałem takiego dziwnego sms po chińsku:
Tłumaczenie z google translatora:
"☆ super tanie cała sieć, prepaid cieszyć zniżki
Tutaj wersja tekstowa: ☆全网超低价,充值享折扣 ☆十秒完成充值,操作更简单 入口:打开“拨号”界面->点击右上角“黄页” 话费充足 随心畅聊
Wygląda to na jakąs ofertę czy cos, ale zawsze wolę się dopytać tutaj o co w tym chodzi.
W skrzynce smsowej wygląda to tak:
Jakieś wyjaśnienia?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi