ichris Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 (edytowane) Mam problem z ekranem w Note 4, po wygaszeniu ekranu nie ma opcji aby go odblokować. Dotyk nie reaguje. Trzeba zrobić restart telefonu, wtedy ekran działa, można wpisać pin i tak sobie działa aż ekran się nie wygasi... Fimik: https://drive.google.com/open?id=1ApHq3uNR5iaf3t2caf8jXgTeY7JSM7b- Zrobiłem nawet upgrade Androida to tej wersji najnowszej co trzeba zmienić region na Indie ale nie pomogło ;/ Edytowane 7 Maja 2018 przez ichris
ichris Opublikowano 7 Maja 2018 Autor Opublikowano 7 Maja 2018 (edytowane) Nie mam włączonej tej opcji. Opis w sumie był nieprecyzyjny, poprawiłem. Odblokować się da np. paluchem, wtedy wyświetla się menu główne a ekran dotykowy już nie działa... Dotyk chodzi bez problemu po uruchomieniu telefonu i do pierwszej blokady. Później już dotyk nie reaguje, przyciski również... Edytowane 7 Maja 2018 przez ichris
Netgen Opublikowano 7 Maja 2018 Opublikowano 7 Maja 2018 Witam, w moim redmi nagle przestał działać wyświetlacz, przyciski funkcyjne jak i sam telefon działa,przy starcie nie pojawia się też logo miui,lecz można zauważyć mruganie. Czy przyczyną jest spalony wyświetlacz? Próby dociskania nic nie dają...
Rekomendowane odpowiedzi