ichris Posted April 25, 2018 Share Posted April 25, 2018 (edited) Mam problem z ekranem w Note 4, po wygaszeniu ekranu nie ma opcji aby go odblokować. Dotyk nie reaguje. Trzeba zrobić restart telefonu, wtedy ekran działa, można wpisać pin i tak sobie działa aż ekran się nie wygasi... Fimik: https://drive.google.com/open?id=1ApHq3uNR5iaf3t2caf8jXgTeY7JSM7b- Zrobiłem nawet upgrade Androida to tej wersji najnowszej co trzeba zmienić region na Indie ale nie pomogło ;/ Edited May 7, 2018 by ichris Link to comment Share on other sites More sharing options...
ichris Posted May 7, 2018 Author Share Posted May 7, 2018 (edited) Nie mam włączonej tej opcji. Opis w sumie był nieprecyzyjny, poprawiłem. Odblokować się da np. paluchem, wtedy wyświetla się menu główne a ekran dotykowy już nie działa... Dotyk chodzi bez problemu po uruchomieniu telefonu i do pierwszej blokady. Później już dotyk nie reaguje, przyciski również... Edited May 7, 2018 by ichris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted May 7, 2018 Share Posted May 7, 2018 Próbowałeś stawiać system na czysto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netgen Posted May 7, 2018 Share Posted May 7, 2018 Witam, w moim redmi nagle przestał działać wyświetlacz, przyciski funkcyjne jak i sam telefon działa,przy starcie nie pojawia się też logo miui,lecz można zauważyć mruganie. Czy przyczyną jest spalony wyświetlacz? Próby dociskania nic nie dają... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netgen Posted May 7, 2018 Share Posted May 7, 2018 Ktoś żyje na tym forum, czy już upadło? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts