KrzysiekCzarny Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Witam, Da się sprowadzić ten telewizor do Polski? Będzie u nas działał?
Re4ctioN Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 (edytowane) Nie i nie Jak masz pisać głupoty to lepiej nie pisz w ogóle. Tak i tak. Da się sprowadzić tylko, że cena telewizora wraz z przesyłką będzie nieopłacalna. Użytkownik Accessories4You mówił, że może załatwić dostawę. Nie wiem czy jest to wciąż aktualne. Co do używania w Polsce, to działać i odbierać TV będzie. Pozostaje tylko kwestia języka, bo tam już niestety napotkasz chiński. Nie wiem czy jest w ogóle angielski do wyboru w sofcie ale chyba nie. Edytowane 24 Sierpnia 2014 przez Re4ctioN
Acid Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Jest częściowo po angielsku. Trzeba posiłkować się MoreLocale. Wysłane z MI4 W
X-SKLEP Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Da sie oragnac import, sam bym dla siebie jedna sztuke wziąl Jedynie problem z tym jezykiem, jezeli calosc byla by chociaz po andgielsku to dla mnie to wystarczy. @Acid napisz cos wiecej o tym angielskim. Skad masz to info? Jaka czesc menu jest po angielsku?
Rekomendowane odpowiedzi