jordan87 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 (edytowane) Witam Potrzebuję pomocy z przywróceniem do stanu używalności Mi6 znajomego któremu miałem wgrać globala a teraz nie da się go normalnie włączyć... Aktualnie telefon po resecie w recovery uruchamia się, można wybrać język z wielu, później region tylko chiny i po tym wpada w bootloopa. Próbowałem przy użyciu MiFlash wgrać mu Global Dev/Stable China Dev/Stable ale pluje się że telefon nie został odblokowany. Odblokować go nie mogę bo nie jestem w stanie na telefonie zalogować się na swoje konto. Jakiś pomysł oprócz zwierania pinów? Nie chcę oczywiście go rozklejać. Do recovery oraz fastboota moge wejsc. Dzięki Edytowane 7 Kwietnia 2018 przez jordan87
maciek04 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 (edytowane) Do usunięcia. Edytowane 7 Kwietnia 2018 przez maciek04
wojasheck Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Flash Romu fastboot i po temacie Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi