jordan87 Posted April 7, 2018 Share Posted April 7, 2018 (edited) Witam Potrzebuję pomocy z przywróceniem do stanu używalności Mi6 znajomego któremu miałem wgrać globala a teraz nie da się go normalnie włączyć... Aktualnie telefon po resecie w recovery uruchamia się, można wybrać język z wielu, później region tylko chiny i po tym wpada w bootloopa. Próbowałem przy użyciu MiFlash wgrać mu Global Dev/Stable China Dev/Stable ale pluje się że telefon nie został odblokowany. Odblokować go nie mogę bo nie jestem w stanie na telefonie zalogować się na swoje konto. Jakiś pomysł oprócz zwierania pinów? Nie chcę oczywiście go rozklejać. Do recovery oraz fastboota moge wejsc. Dzięki Edited April 7, 2018 by jordan87 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciek04 Posted April 7, 2018 Share Posted April 7, 2018 (edited) Do usunięcia. Edited April 7, 2018 by maciek04 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojasheck Posted April 13, 2018 Share Posted April 13, 2018 Flash Romu fastboot i po temacie Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts