Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Od jakiegoś czasu planuję zakup Xiaomi Mi3 i nurtuje mnie jedna kwestia. Dużo czytałem że ten telefon lubi się mocno nagrzewać. Nie ukrywam że będę katować procka w różnego rodzaju grach i aplikacjach 3D i stąd moje pytanie - czy to nagrzewanie się jest w stanie skrócić żywotność tego telefonu? To że będzie ciepły nie specjalnie mi przeszkadza, ale kupuję telefon na lata i nie chcę żeby miał się zbyt szybko popsuć, szczególnie za taką kasę. A gdyby już doszło do najgorszego, jakieś podzespoły by padły a gwarancja się skończyła, to jak to jest z naprawą tego Xiaomi w normalnych polskich serwisach telefonów? Przyjmą coś takiego, czy mnie wyśmieją i każą odsyłać do Chin?

Opublikowano

Nic się nie stanie. Chyba że telefon będzie non stop miał 70 stopni.

Jeśli telefon kupisz na ibuygou.com to po gwarancji może być serwisowany w Bułgarii, Czechach i... Polsce.

Wysłane z MI4 W

• Like 2
Opublikowano

W Polsce? Tutaj jest jakiś oddział tego ibuygou? Z tego co widzę, z tego forum ludzie odsyłają do Bułgarii, dlaczego nie do Polski? A co jeśli kupię np. z aliexpress? Chodzi mi o to czy przyjmą to Xiaomi w takich zwykłych osiedlowych małych serwisach, gdzie przyjmują wszystkie telefony tych znanych marek.

Opublikowano

Bo my rozpoczęliśmy prowadzenie centrum serwisowego. Będzie można wysyłać telefony po gwarancji ibuygou. Jeszcze o tym nie pisałem na stronie ;-)

Wysłane z MI4 W

• Like 2
Opublikowano

Wow! No to chyba jednak będę musiał kupić tego Mi3 z ibuygou, boli mnie tylko to że muszę dopłacać 20 dolców więcej :/ Mógłby ktoś jeszcze odpowiedzieć na to drugie pytanie - czyli czy przyjmą mi Xiaomi w zwykłym serwisie telefonów?

Opublikowano

Bardzo dziękuję za udzielone odpowiedzi. Ciekawi mnie jeszcze tylko jedna kwestia - jak to będzie z tym serwisem u Was, jak będę miał udowodnić że telefon kupiłem na ibuygou, a nie gdzie indziej? Bo rozumiem że przyjmiecie telefony zakupione tylko tam?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...