rafalFla Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Cześć , Mam problem , po hard resecie na moim telefonie , przy wybieraniu języka wyskoczył komunikat "this device is locked" i okienko ACTIVATE THIS DEVICE --> wchodząc w to okienko , chcą odemnie hasła. kupowałem telefon na alie , brak kontaktu z sprzedawca, wpisywałem wszytskie mozliwe hasla oraz probowalem przywracac haslo na id.mi.com bezskutecznie gdyz chyba w ogole nie zakladalem konta , telefon mam od grudnia 2016 i pierwszy raz taka sytuacja , Czy ktoś miał cos podobnego lub wie jak to zrobic?
Kacper Skrzypek Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Jeśli nie zakładałeś konta Xiaomi no to cóż, zakładał je sprzedawca najwidoczniej i nie odpiął. W takim przypadku tylko kontakt z supportem Xiaomi. nic nie zrobisz.
rafalFla Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2018 kontakt z supportem ? masz nr lub jakis kontakt?
Kacper Skrzypek Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 http://www.mi.com/en/support/contact/ ostatni mail po prawej stronie - pisz po angielsku
rafalFla Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2018 oki , dzieki wiesz moze ile moge czekac na odpowiedz?
Kacper Skrzypek Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Nie mam pojecia. Ale chyba powinni szybko odpisac.
Nezumi Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Support Xiaomi lub PW do sprzedawcy, nic innego nie zrobisz. Jeżeli będą jakieś dalsze pytania w tej sprawie, to pisz do kogoś na PW lub w temacie, który już taki problem porusza (jest takich pewnie kilka na forum pod hasłem "Konto Xiaomi").
Rekomendowane odpowiedzi