melidien Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Ponownie mam prośbę o radę i pomoc. Mam swojego mi-3 z oryginalnym softem, nic nie wgrywałam, nic nie zmieniałam, instalowalam jedynie kilka aplikacji. W ustawieniach -> system, language and input -> language mam do wyboru jedynie chińskie krzaczki (aż dwa typy ) oraz angielski. Chciałabym móc używać polskich znaków pisząc maile lub wiadomości (więc: jak zmienić język/wgrać inny?), to raz. A dwa: klawiatura doprowadza mnie do szału, gdyż co chwilę niechcący przełączam się na krzaczkowy chiński. Którą klawiaturę polecacie? Poproszę o foolproof instrukcję instalacji takiego cuda...
raf7705 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 (edytowane) Zainstaluj miui polska. Instrukcja w dziale z tutorialami. Edytowane 20 Sierpnia 2014 przez raf7705
Acid Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Nieźle. Piszesz na forum miuipolska, a ta strona właśnie po to jest by dostarczyć Polski do romu MIUI. Fabryczny system ma tylko dwa języki. Wysłane z MI4 W
melidien Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Hmm próbowałam dwukrotnie zassać MIUIPolska z tej strony: http://miuipolska.pl/download/miui-v5-stable/ Niestety ściąganie nie dochodzi do skutku, chrome krzyczy: MIUIPolska_cancro_23.0.0_kk-4.4.zip is malicious, and Chrome has blocked it.
Acid Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 To użyj innej przegladarki albo pobierz dev 4.8.15. Wysłane z MI4 W
Numb Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Można też wejść w pobieranie w Chrome i kliknąć "Odzyskaj złośliwy plik".
Rekomendowane odpowiedzi