Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie!

Posiadam Mi boxa 4k od 2 tygodni i niestety po tygodniu pojawił się problem z parowaniem pilota, po kilku ruchach na "kafelkach" pilot przestaję dzialać na 10 sekund a później znowu działa przez kilka kliknięć i tak na okrągło. Czasami wyskakuje okno parowania, paruję i znowu to samo.

Przywracanie do ustawień fabrycznych nic nie pomogło.

Mieliście taki problem? i czy dało się go rozwiązać?

Mam nadzieję że nie muszę odsyłać do Gearbest

Opublikowano
Witam serdecznie!
Posiadam Mi boxa 4k od 2 tygodni i niestety po tygodniu pojawił się problem z parowaniem pilota, po kilku ruchach na "kafelkach" pilot przestaję dzialać na 10 sekund a później znowu działa przez kilka kliknięć i tak na okrągło. Czasami wyskakuje okno parowania, paruję i znowu to samo.
Przywracanie do ustawień fabrycznych nic nie pomogło.
Mieliście taki problem? i czy dało się go rozwiązać?
Mam nadzieję że nie muszę odsyłać do Gearbest
Ja mam boxa ponad pół roku i nie miałem problemów tego typu. Może coś z pilotem Bluetooth szwankuje ??? Baterie ???

Wysłane z mojego KIW-L21 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

No własnie za pierwszym razem zrobilem aktualizację a po przywróceniu systemu nie robiłem i tak i tak pilot się gubił.

Wczoraj działał dwie godziny i znowu to samo

Opublikowano

U mnie tak się działo jak miałem włączoną mysz bluetooth do laptopa, coś zakłócało. Musiałem mysz wpiąć przez dongla USB i od tego czasu spokój.

Opublikowano

faktycznie używam sluchawek BT i pada od xboxa. postaram się nie używać w sąsiedztwie Boxa.

tak czy siak pewnie to problem softu a to znaczy że nie koniecznie trzeba odsyłać na gwarancje.

Fajne forum, dużo informacji i chętni do pomocy użytkownicy.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...