Gość Opublikowano 27 Marca 2018 Opublikowano 27 Marca 2018 (edytowane) Dostałem dzisiaj update to 9.5 po czym zauważyłem że zniknęły motywy z ekranu głównego, a z innego launchera gdy otwieram, to wyskakuje że Motywy nie są obsługiwane w mojej lokalizacji. Ratunku! No przecież personalizacja to jeden z głównych powodów dla których kupiłem Redmi 5 Plus Edytowane 27 Marca 2018 przez JakeCherry97
Kacper Skrzypek Opublikowano 27 Marca 2018 Opublikowano 27 Marca 2018 Zmień region na jakiś spoza UE i będzie działać. Tymczasowo u nas jest to niedostępne - kochana Unia https://miuipolska.pl/aplikacja-motywy-i-wiadomosci-w-chmurze-znikna-z-miui/
Gość Opublikowano 27 Marca 2018 Opublikowano 27 Marca 2018 (edytowane) Xiaomi właśnie pokazało środkowy palec w stronę kraju gdzie te telefony biją rekordy popularności. Mam nadzieję że pójdą po rozum do głowy. Xiaomi, co ty k***a odp*******sz? Edytowane 27 Marca 2018 przez JakeCherry97
mrosi Opublikowano 27 Marca 2018 Opublikowano 27 Marca 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi