Tcep Opublikowano 27 Marca 2018 Opublikowano 27 Marca 2018 Hejka, Wgrałem nie dawno na swojego Redmi 4X Miuipolska i zastanawiam się jak ukryć w rejestrze pokazywanie blokowanych połączeń. Bo obecnie wygląda to tak "Blokowane połączenie numer telefonu blebleble" Wcześniej na globalu jakoś to ukryłem, ale nie pamiętam jak.
FromWP Opublikowano 27 Marca 2018 Opublikowano 27 Marca 2018 10 minut temu, Tcep napisał: Wcześniej na globalu jakoś to ukryłem, ale nie pamiętam jak. Panel sterowania, Lista blokowanych, Ustawienia (zębatka na górze po prawej) Powiadomienia o blokowanych na samym dole i tam wybierz.
Tcep Opublikowano 27 Marca 2018 Autor Opublikowano 27 Marca 2018 25 minut temu, FromWP napisał: Panel sterowania, Lista blokowanych, Ustawienia (zębatka na górze po prawej) Powiadomienia o blokowanych na samym dole i tam wybierz. Chodzi mi na Miuipolska.
FromWP Opublikowano 27 Marca 2018 Opublikowano 27 Marca 2018 Niestety masz tam wybór "Pokaż wszystkie połączenia" i tego wyboru chyba nie można usuąć. 1
Rekomendowane odpowiedzi