Matikoksuuu Opublikowano 25 Marca 2018 Opublikowano 25 Marca 2018 Wyskoczyło mi powiadomienie aby zrobić aktualizacje Xiaomi Redmi 3s. W trakcie lub po aktualizacji telefon się zawiesił i nie mogłem znaleźć sposobu aby go włączyć. Gdy się udało go zresetować były chińskie znaki i trochę angielskie, a gdy udało mi się nacisnąć przywracanie (coś w tym rodzaju) telefon ładuje sie i ładuje i nie włącza się (logo MI jest na ekranie) Proszę o pomoc!
FromWP Opublikowano 25 Marca 2018 Opublikowano 25 Marca 2018 10 minut temu, Matikoksuuu napisał: Gdy się udało go zresetować były chińskie znaki i trochę angielskie, a gdy udało mi się nacisnąć przywracanie (coś w tym rodzaju) Nie zresetowałeś, ani nie uruchomiłeś żadnego przywracania, bo tam tego nie ma. Uruchomiłeś tylko chińskie menu serwisowe, ale co tam wcisnąłeś to nie wiem. Chyba jedyny sposób (niestety związany z utratą danych) to przywrócenie do ustawień fabrycznych przez recovery. Trzeba wyłączyć telefon i włączyć trzymając wszystkie 3 klawisze vol+ vol- i power. Uruchomi się recovery z trzema opcjami. Trzeba wybrać Wipe data i po tej operacji powinien się juz bez problemu uruchomić (trochę to może potrwać).
Nezumi Opublikowano 25 Marca 2018 Opublikowano 25 Marca 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi