kgalek Opublikowano 18 Marca 2018 Opublikowano 18 Marca 2018 Witam kupiłam dla syna używane redmi 3 pro gdy do mnie doszło przywróciłam ustawienia fabryczne i po pewnym czasie chciałam użyć latarki ale niestety nie działa po skontrowaniu się ze sprzedawcą zarzeka się że działa do samego końca, może to być wina softu??
kgalek Opublikowano 18 Marca 2018 Autor Opublikowano 18 Marca 2018 Jak to naprawić? Mam androida 5 .1.1 i "MIUI by xiaomi.eu 7.3 (stabilna) gdy sprawdzam aktualizacje to żadnej nie ma i gdy zainstaluje zewnętrzne aplikacje do latarki też nic nie pomaga
Kacper Skrzypek Opublikowano 18 Marca 2018 Opublikowano 18 Marca 2018 (edytowane) Masz stare MIUI, musiałabyś spróbować wgrać najnowsze xiaomi.eu (na starych aktualizacje OTA nie działają) - pytanie tylko, czy bootloader jest odblokowany... powinien być jak jest eu. ale nie zawsze jest, zwłaszcza na redmi 3. Edytowane 18 Marca 2018 przez Orjon
Nezumi Opublikowano 18 Marca 2018 Opublikowano 18 Marca 2018 1 godzinę temu, kgalek napisał: Jak to naprawić? Mam androida 5 .1.1 i "MIUI by xiaomi.eu 7.3 (stabilna) gdy sprawdzam aktualizacje to żadnej nie ma i gdy zainstaluje zewnętrzne aplikacje do latarki też nic nie pomaga na PW poleciłem ci MiPC, ale nie wiedziałem, że masz już Xiaomi.eu. W takim wypadku przeprowadź zwykłą aktualizację z pliku .zip. 1
mrosi Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi