Rafał Gacek Opublikowano 17 Marca 2018 Opublikowano 17 Marca 2018 Po ostatniej aktualizacji miui usunęła mi się aplikacja amazfit watch i w żaden sposób nie mogę jej zainstalować. Po próbie instalacji wyskakuje powiadomienie "aplikacja nie została zainstalowana".
Vergiliusz Opublikowano 19 Marca 2018 Opublikowano 19 Marca 2018 Dnia 17.03.2018 o 18:16, Rafał Gacek napisał: Po ostatniej aktualizacji miui usunęła mi się aplikacja amazfit watch i w żaden sposób nie mogę jej zainstalować. Po próbie instalacji wyskakuje powiadomienie "aplikacja nie została zainstalowana". Próbujesz zainstalować aplikację z pliku apk mirror czy z google play? Możesz jeszcze sprawdzić czy w zainstalowanych nie został żaden ślad po niej.
Rafał Gacek Opublikowano 21 Marca 2018 Autor Opublikowano 21 Marca 2018 Próbujesz zainstalować aplikację z pliku apk mirror czy z google play? Możesz jeszcze sprawdzić czy w zainstalowanych nie został żaden ślad po niej. Próbowałem z GP i z innych źródeł i nic z tego. Mógłbyś powiedzieć jak sprawdzić czy nie został po niej ślad? I gdzie go szukać?
Vergiliusz Opublikowano 22 Marca 2018 Opublikowano 22 Marca 2018 12 godzin temu, Rafał Gacek napisał: Dnia 19.03.2018 o 10:34, Vergiliusz napisał: Próbowałem z GP i z innych źródeł i nic z tego. Mógłbyś powiedzieć jak sprawdzić czy nie został po niej ślad? I gdzie go szukać? A masz jakieś pozostałości po aplikacji jak wejdziesz w menadżer plików, wybierzesz pamięć wewnętrzną i w głównym folderze nazwę amazfit? \\
Rafał Gacek Opublikowano 22 Marca 2018 Autor Opublikowano 22 Marca 2018 A masz jakieś pozostałości po aplikacji jak wejdziesz w menadżer plików, wybierzesz pamięć wewnętrzną i w głównym folderze nazwę amazfit? \\ Nic nie ma
voltz Opublikowano 22 Marca 2018 Opublikowano 22 Marca 2018 WitamMam identyczną sytuację na Mi4. Po aktualizacji wywaliło aplikację Amazfit, a próby instalacji kończą się komunikatem "Aplikacja nie została zainstalowana". Próbowałem z różnymi wersjami GP, CN. Instalacja bezpośrednio ze sklepu Play również zakończona niepowodzeniem.Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi