goromadska Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam, Nie mam mikey'a a lubię mieć w telefonie tylko to czego używam. Po updacie do Stable 17 ponownie wróciła aplikacja do obsługi "MiKey". Zauważyłem że również trafiła do aplikacji z autostartem. Problemem jest to że po wyrzuceniu z autostartu i odinstalowaniu (typowo oraz przez Mobileuncle), a restarcie telefonu, aplikacja ta wraca i ponownie znajduje się w autostarcie. Szczerze mówiąc troche mnie to zdenerwowało (łagodnie to ujmując) Edytowane 16 Sierpnia 2014 przez goromadska
Acid Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Niestety tak musi być. Nie restartuj telefonu. Wysłane z MI4 W
eXclusive Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 nie wiem czy tak musi być czy też nie, ale sam to wywaliłem z /data/miui/apps/ 1
Acid Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 A tak. Jeśli wywalić z /data/miui/apps lub z zip to tak. Już nie będzie wracać. Miui ma taki skrypt że apki z tego miejsca instalują się w pamięci urządzenia. Wysłane z MI4 W
goromadska Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2014 nie wiem czy tak musi być czy też nie, ale sam to wywaliłem z /data/miui/apps/ Dzięki, to jest to o co chodziło
Re4ctioN Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Też usunę tą apkę bo strasznie drenuje baterię. Wakelock Detector szaleje a ja przez 2h straciłem 35% baterii. o.O Taka sytuacja objawiła się po zainstalowaniu Stable 17. Poczta też wariuje ale mniej niż ten MiKey.
Rekomendowane odpowiedzi