Janwoj Opublikowano 7 Marca 2018 Opublikowano 7 Marca 2018 Po uruchomieniu programu MiPCSuite zarówno w wersji 2 czy 3 telefon nie jest wykrywany MIUI 9.3 by xiaomi.eu, Android 7. Przejrzałem cały net i niestety żadnego konkretnego rozwiązania nie znalazłem. Wgrywałem jakieś stare wersje z chińskimi znakami a potem podmieniałem pliki w wersji angielskiej, ale to też bez rezultatu. Wiele osób zgłasza ten problem i chyba jak na razie nie rozwiązany dla tego modelu chyba, że ktoś zna sposób jak to ugryźć. Janusz
Lamcza Opublikowano 7 Marca 2018 Opublikowano 7 Marca 2018 to moze sprobuj globala stable jesli chesz uzywac mi pc a jak nie to obejdz sie bez niego
Janwoj Opublikowano 7 Marca 2018 Autor Opublikowano 7 Marca 2018 Wcześniej miałem globala i problem był ten sam. Aktualnie mam polską wersję i dokładnie jest to samo, pewnie ten typ tak ma. Naturalnie obejść bez niego da się, tylko wychodzę z założenia, że jak coś daje się użytkownikom i pochodzi z tej samej stajni co sam telefon to jednak powinno działać, albo nie chwalić się takim programem z ograniczeniami. Może pojawi się taka wersja, która będzie miała poprawki, bo tak każdy coś kombinuje bez powodzenia mając wrażenie, że coś jest nie tak z jego telefonem.
Kacper Skrzypek Opublikowano 7 Marca 2018 Opublikowano 7 Marca 2018 @Janwoj angielski MiPCSuite z nowymi urządzeniami (powyżej andka 5) nie działa od... 2015 roku. I najwidoczniej nie jest już rozwijany. Chiński niby działa, ale też już niezbyt mocno (na pewno w stockowym recovery).
Rekomendowane odpowiedzi