Stojek Posted March 6, 2018 Posted March 6, 2018 (edited) Witam od dwóch dni posiadam mi mixa 2(przesiadka z RN3Pro) i mam pytanie do posiadaczy tego telefonu czy korzystając z telefonu gdy telefon wyświetla jakaś stronę na białym kolorze to czy podczas przejścia telefonu do trybu uśpionego czyli przygaszeniu ekranu widać najpierw mrugnięcie koloru czerwonego a po nim od razu się przyciemnia czy to tylko mój egzemplarz tak ma? Patrząc na RN3 Pro czegoś takiego nie ma tylko od razu się przyciemnia. Dodam tylko że widać ten objaw również przy zmniejszaniu jasności ekranu. Edited March 6, 2018 by Stojek
korno Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 Ja na swoim też nie mam. Ale na mi 4c miałem tak, że maksymalnie jasno podświetlał ekran. Więc może trzeba zrobić factory reset i zobaczyć co będzie.
El Madridista Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 U mnie brak wyżej wymienionego zjawiska, ale wiem o co chodzi. Miałem to na jednym z moich poprzednich telefonów, ale nie pamiętam dokładnie na którym.
Recommended Posts