ipfon Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 Z góry sorki jeżeli taki temat już był. Mam pytanko czy można jakoś ustawić żeby tel się blokował przy odebranym połączeniu? W czasie rozmowy ekran mi cały czas miga, raz gaśnie raz się zapala. Jest to irytujące.
FromWP Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 @ipfon Telefon, menu (trzy kreseczki na dole po lewej) ustawienia, ustawienia połączeń przychodzących, wygaś przy twarzy. Jak to źle działa, to trzeba skalibrować czujnik zbliżeniowy.
ipfon Opublikowano 7 Marca 2018 Autor Opublikowano 7 Marca 2018 Niestety mam to ustawione, ale nie działa to tak jakbym sobie życzył A taką kalibrację można zrobić samemu?
FromWP Opublikowano 7 Marca 2018 Opublikowano 7 Marca 2018 (edytowane) 4 godziny temu, ipfon napisał: A taką kalibrację można zrobić samemu? Można samemu, tylko ty masz Redmi Note4, czy Redmi4 (napisałeś w dziale Redmi 4, a w stopce masz Redmi Note 4), bo inaczej się to robi w Redmi Note, a inaczej w Redmi. w Redmi https://miuipolska.pl/forum/topic/11144-czujnik-zbliżeniowy-w-połączeniach-przychodzących-nie-działa-redmi-3/?do=findComment&comment=257926 W Redmi Note klika się 4x w ustawieniach, informacje o telefonie, w wersję jądra. Edytowane 7 Marca 2018 przez FromWP 1
ipfon Opublikowano 8 Marca 2018 Autor Opublikowano 8 Marca 2018 Redmi Note 4 już skalibrowalem. Dzięki za pomoc 1
Rekomendowane odpowiedzi