Martirek Opublikowano 3 Marca 2018 Opublikowano 3 Marca 2018 Witam serdecznie nie działa mi od pewnego czasu przedni aparat przy próbie przełączania wyświetla się komunikat Błąd aparatu nie można połączyć z aparatem. Przywrócone ustawienia fabryczne pozwoliły zrobić jedno zdjęcie i ponownie pojawił się ten sam błąd. Nie chcę oddawać telefonu do serwisu. Co to może byc? Z góry dziękuję za odpowiedź.
Martirek Opublikowano 6 Marca 2018 Autor Opublikowano 6 Marca 2018 Global 9.2 stabilna 9.2.6.0 nccmiek teraz zaktualizowana i nadal nie działa aparat
Kacper Skrzypek Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 Ja bym sprawdził czy na miuipolska albo innym ROMie też występuje ten błąd - ale trzeba do tego odblokować bootloader.
ohara Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 Jak nie działa na 8 i teraz na 9 to wina samego aparatu złącza lub coś z płytą. 1
Martirek Opublikowano 7 Marca 2018 Autor Opublikowano 7 Marca 2018 Dziękuję za odpowiedź cóż chyba serwis w takim razie. Bo żeby kombinować coś z systemem to aż takiej wiedzy nie mam niestety.
Rekomendowane odpowiedzi