Wako1986 Posted March 3, 2018 Share Posted March 3, 2018 (edited) Witam , do sprzedania mam mi5 wersja 3/64gb kolor czarny, w pełni sprawny, bez wad ukrytych, zadbany, noszony w etui i szkło na ekranie, cały zestaw jak od producenta plus 2 etui gumowe i jedno sztywne nillkin Cena 700zl + 15zl kw Nie mogę wstawić zdjęć więc podaje aukcje na allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=7213707847 Edited March 3, 2018 by Wako1986 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted March 3, 2018 Share Posted March 3, 2018 Twój wątek nie spełnia regulaminu, który obowiązuje w dziale giełda. Masz 48h na poprawienie treści / tematu zgodnie ze wzorem, w przeciwnym wypadku wątek zostanie usunięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted March 3, 2018 Share Posted March 3, 2018 Twój wątek został przeniesiony do archiwum, ponieważ nie spełnia zasad regulaminu działu giełda. Zapoznaj się również z zasadami uzupełniania wątków w dziale giełda. Kolejne błędne tematy karane będą ostrzeżeniem punktowym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts