mosakovsky Opublikowano 27 Lutego 2018 Opublikowano 27 Lutego 2018 Cześć. Po ostatniej aktualizacji systemu (MIUI Global 9.2 | 9.2.2.0 (MALMIEK)) utraciłem możliwość oglądania nagranych filmików z poziomu galerii. Na messengerze, albo w edytorze działają. Wyskakuje takie o to coś: (screen) Przeszukałem całe ustawienia i nie mogę nic na to poradzić. Pomoże ktoś?
friski Opublikowano 28 Lutego 2018 Opublikowano 28 Lutego 2018 (edytowane) Ech to MIUI... Może trzeba włączyć aplikację Pliki/Documents? Poszukaj wsród wstrzymanych aplikacji systemowych. Edytowane 28 Lutego 2018 przez friski
Nezumi Opublikowano 28 Lutego 2018 Opublikowano 28 Lutego 2018 Zobacz w Uprawnieniach, czy MiWideo ma wszelkie uprawnienia... apka niestety potrzebuje uprawnień do praktycznie wszystkiego...
mosakovsky Opublikowano 28 Lutego 2018 Autor Opublikowano 28 Lutego 2018 Właśnie problem polega na tym, że w uprawnieniach nigdzie nie ma "MiWideo" :/
FromWP Opublikowano 28 Lutego 2018 Opublikowano 28 Lutego 2018 1 godzinę temu, mosakovsky napisał: w uprawnieniach nigdzie nie ma "MiWideo" :/ Ustawienia, zainstalowane aplikacje, MiWideo i tam powinny być uprawnienia. W romie global dev w uprawnieniach MiWideo są raptem 3 pozycje z czego zaznaczona tylko pamięć i działa. Aplikację dokumenty masz włączoną? To też znajdziesz w zainstalowanych aplikacjach. 1
Nezumi Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi