TOKAR Opublikowano 23 Lutego 2018 Opublikowano 23 Lutego 2018 Witam, jak przejsc z tej wersji (screen) na xiaomi.eu lub miui polska? Ostatni raz androidem bawiłem sie 3 lata temu na xperi m z kernelem nui, niestety dla mnie to jest teraz czarna magia na nowo. Nie wiem dokładniej który system wgrać, zależy mi na roocie, na w miarę stabilnym romie, oraz żeby w niedalekiej przyszłości dostac androida oreo, lubię mieć wszystko najnowsze, częste aktualizacje ^^ czekam aktualnie na "zgodę" by odblokować bootloader Prosiłbym o poradnik szczegółowy dość jak to wszystko wykonać, niestety niezbyt jasno jest dla mnie tutorial rozpisany na stronie :/
wojasheck Opublikowano 23 Lutego 2018 Opublikowano 23 Lutego 2018 Wgraj sobie 9.2.3.0 Oreo Global Stable i masz stabilny. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
lukiszpp Opublikowano 23 Lutego 2018 Opublikowano 23 Lutego 2018 Jeśli poradnik dostępny na stronie jest dla Ciebie niewystarczający to, z całym szacunkiem, nie zabieraj się za zmianę systemu. To się dobrze nie skończy. 2
MD13 Opublikowano 23 Lutego 2018 Opublikowano 23 Lutego 2018 Zostaw tego globala. Chodzi dobrze, nie ma sensu zmieniać. Poczytaj jakie problemy mają na eu choć by z bt. Ja mam to samo i nie zamierzam zmieniać. Wszystko chodzi oki.
mrosi Opublikowano 23 Lutego 2018 Opublikowano 23 Lutego 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi