Sylvien Opublikowano 22 Lutego 2018 Opublikowano 22 Lutego 2018 Witam serdecznie Od kilku dni mam problem z połączeniem się z siecią za pomocą WIFI. Mam w domu dwa routery, master i slave, i po prostu z żadnym w żaden sposób nie mogę się połączyć. Telefon zatrzymuje się na "Uzyskiwaniu adresu IP..." i nic nie robi dalej. Nie może połączyć się zarówno z jednym jak i z drugim routerem. Co ciekawsze, ten problem występuje tylko w przypadku tych dwóch routerów. Nie pomogło włączanie i wyłączanie (telefonu, routerów), zapominanie sieci, przywracanie telefonu do ustawień fabrycznych. Mam pewność, że to nie wina routerów, bo tylko na moim telefonie pojawia się taki problem. Bez problemu łączą się z laptopem, smart TV itp. Bardzo proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu Pozdrawiam
Sylvien Opublikowano 22 Lutego 2018 Autor Opublikowano 22 Lutego 2018 4 minuty temu, Orjon napisał: Wersja MIUI? 8.5.2.0
Kacper Skrzypek Opublikowano 22 Lutego 2018 Opublikowano 22 Lutego 2018 Spróbuj zaktualizować do najnowszej (zmiana regionu na np. Niemcy i próba aktualizacji przez OTA). Może to wina tej wersji.
Rekomendowane odpowiedzi