KingOlo Opublikowano 21 Lutego 2018 Opublikowano 21 Lutego 2018 (edytowane) Witam Mam redmi X4 od niedawna i zauważyłem że nie mogę w SMS wysłać GIF. Po wybraniu animacji i kliknięciem następuje zamknięcie aplikacji SMS i komunikat: "aplikacja SMS przestała działać, wysłać zgłoszenie w celu analizy.. i coś na temat nie wykorzystywania danych" Proszę o pomoc Edytowane 21 Lutego 2018 przez KingOlo
ohara Opublikowano 21 Lutego 2018 Opublikowano 21 Lutego 2018 Mogę ci odpowiedzieć że to samo jest w redmi 4A i jak dotąd nie znalazłem odpowiedzi. 1
KingOlo Opublikowano 21 Lutego 2018 Autor Opublikowano 21 Lutego 2018 Dzięki, może pomoc techniczna producenta wypowie się w temacie. Drugą kulawą sprawa w tel jest przechowywanie kontaktów albo na koncie google albo xiaomi a nie stricte w pamięci tel.?? Trzecią dziwną sprawą jest 'synchronizacja wiadomości SMS' na samej górze strony między napisem SMS a "lupą" u mnie na czarno jest '323 wiadomosci SMS i na czerwono niżej 43nie zsynchronizowane' O co z tym chodzi??
Kacper Skrzypek Opublikowano 21 Lutego 2018 Opublikowano 21 Lutego 2018 (edytowane) Co do gifów - u mnie nie wywala apki, ale może to kwestia tego że mam MultiROM. Aczkolwiek gifa do smsa dodać mi się nie udało Trzecia kwestia dotyczy chmury Xiaomi - masz po prostu niezsynchronizowane wiadomości. tapnięte z Redmi 4a Edytowane 21 Lutego 2018 przez Orjon
Mikroch84 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Witam. Mam podobny problem z gifami. Też mi wywala apke sms przy próbie dodania gifa. Ktoś zna rozwiązanie już? Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi