8designer9 Opublikowano 20 Lutego 2018 Opublikowano 20 Lutego 2018 Witam, Od ostatniej aktualizacji Miui telefon łapie co jakieś 10-20 min laga na sieci.Sa to przerwy 20-30 sekundowe po czym odzyskujemy kontrolę nad światem.Czy ktos miał już z tym do czynienia czy to są problemy związane z Apn itp.? Pozdro
mytoogarow Opublikowano 20 Lutego 2018 Opublikowano 20 Lutego 2018 Po czystej instalacji 8.2.1 na mi6 w sieci plus też zauważyłem krótkotrwała utratę sygnału do tego brak LTE. Usunięcie profili punktów dostępowych a następnie dodanie z palucha problem rozwiązało Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
8designer9 Opublikowano 20 Lutego 2018 Autor Opublikowano 20 Lutego 2018 2 minuty temu, mytoogarow napisał: Po czystej instalacji 8.2.1 na mi6 w sieci plus też zauważyłem krótkotrwała utratę sygnału do tego brak LTE. Usunięcie profili punktów dostępowych a następnie dodanie z palucha problem rozwiązało Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Zapodaj zrzut z ekranu
mytoogarow Opublikowano 20 Lutego 2018 Opublikowano 20 Lutego 2018 Dla plusa:Apn:plusTyp uwierzytelniania: papTyp apn: default, supl (Spacja po przecinku !)Protokół apn: ipv4 Reszta domyślnie. Na stronie plusa informują ze typ apn to default lub internet. Default powodował brak LTE. Typ Internet nie działal w ogóle. Zadziałało tylko default, supl Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
8designer9 Opublikowano 21 Lutego 2018 Autor Opublikowano 21 Lutego 2018 Niestety nie pomogło ... 21 godzin temu, mytoogarow napisał: Po czystej instalacji 8.2.1 na mi6 w sieci plus też zauważyłem krótkotrwała utratę sygnału do tego brak LTE. Usunięcie profili punktów dostępowych a następnie dodanie z palucha problem rozwiązało Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Zapodaj zrzut z ekranu
mytoogarow Opublikowano 21 Lutego 2018 Opublikowano 21 Lutego 2018 Niestety nie pomogło ... Zapodaj zrzut z ekranu PoniżejWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
mariusz.ur Opublikowano 21 Lutego 2018 Opublikowano 21 Lutego 2018 (edytowane) Twój operator to Play jak w tytule wątku czy Plus ? Edytowane 21 Lutego 2018 przez mariusz.ur
mytoogarow Opublikowano 21 Lutego 2018 Opublikowano 21 Lutego 2018 Plus. Napisałem wcześniej. Do Play musisz odpowiednio dobrać. Zacznij od oficjalnej konfiguracji na stronie playaWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
mariusz.ur Opublikowano 21 Lutego 2018 Opublikowano 21 Lutego 2018 (edytowane) Pytam autora wątku , po co piszesz o plusie jak pyta się o play ? Edytowane 21 Lutego 2018 przez mariusz.ur
mytoogarow Opublikowano 21 Lutego 2018 Opublikowano 21 Lutego 2018 Po to że większość problemów z połączeniami komórkowymi leży po stronie ustawień punktów dostępowych apn. Po to że w ostatniej wersji miui nie zawsze po instalacji wszystko gra i należy ustawiać się ręcznie. Niezależnie od operatoraWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
mariusz.ur Opublikowano 21 Lutego 2018 Opublikowano 21 Lutego 2018 (edytowane) Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę . Ten temat był poruszany tyle razy i to dość dawno temu . Po drugie nie potrzebne są spacje i inne czary mary w Plusie . Wystarczy zmienić apn z internet na plus. To wszystko co robię od ponad roku i lte działa bez problemu . Edytowane 21 Lutego 2018 przez mariusz.ur
mytoogarow Opublikowano 21 Lutego 2018 Opublikowano 21 Lutego 2018 U mnie po ostatnim updated nie. U kolegi też nie. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi