Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Na aliexpress zbliża się jednodniowa obniżka cen -50%. Znalazłem Xiaomi 1S który przez jeden dzień 19 sierpnia będzie kosztował 80$... link do aukcji : http://www.aliexpress.com/store/product/in-stock-xiaomi-hongmi-red-rice-wcdma-quad-Core-MTK6589T-1-5Ghz-Mobile-Phones-4-7/527978_1642580879.html?spm=5261.1208527.1998057804.834

Nie znam się, dlatego pytam : czy jest to oryginał czy podróbka? Niby feedback ma pozytywny, no ale... niech się wypowie ktoś bardziej obeznany w temacie :)

Edytowane przez adikos77
Opublikowano

jest pewnie oryginalny, ale pamiętaj, że ta promocja jest na ograniczoną ilość sztuk (będzie kilka sztuk w tej cenie). Kiedyś brałem udział w podobnej promocji na aliexpress, kupno graniczy z cudem.

Opublikowano (edytowane)

jak ruszy sprzedaż, od razu kupować, chociaż tak jak mówię graniczy to z cudem. Ja jak kupowałem, to serwery były tak obciążone, że ledwo strony się ładowały. Najczęściej sprzedają 5 sztuk a chętnych jest kilka tysięcy.

Edytowane przez tosshi2
Opublikowano

Ja kupiłem na luzaka o 9:05 ok 10 nie był już dostępny. Jak przyjdzie to przejdzie testy na oryginalość i na poprawność działania a potem albo zostanie albo pójdzie dalej. Jak przyjdzie podróbka to spór z chińczykiem.

Opublikowano

Dear Pawel,

AliExpress has checked the prices submitted by this seller for the 8.19 promotion and found mistakes in the prices. Hence order no. 634604679xxxxx can not be processed. The system will process a full refund. We have punished the seller for this mistake and we sincerely apologize for the inconvenience caused. 

AliExpress customer service team

Opublikowano

Mam to samo. W zasadzie to się spodziewałem tego. Zostało teraz opłacić inne zamówienie na Nubie Z7 ale czekam na potwierdzenie sklepu czy jest na magazynie. Bo chińczyki pierwszą partię całą wykupiły.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...