spyrkack Opublikowano 16 Lutego 2018 Opublikowano 16 Lutego 2018 Witam. Planuję zakup Xiaomi Mi5 32GB White jednak w tej chwili nie znalazłem go na aliexpress, ibuygo, gearbest, geekbuying ani banggood. Czy ktoś jest w stanie powiedzieć dlaczego nigdzie nie jest dostępny i czy to się zmieni? Jeśli można go dostać na jakiejś innej stronie to byłbym wdzięczny za linki. Z góry dzięki, Pozdrawiam
orte Opublikowano 16 Lutego 2018 Opublikowano 16 Lutego 2018 Bo nie jest już produkowany. Tap, tap, tap, Tapatalk
Premeryt Opublikowano 2 Czerwca 2018 Opublikowano 2 Czerwca 2018 No i jak znalazłeś telefon, kupiłeś bo ja też obudziłem się w tej kwestii z ręką w nocniku? Nówki są na Alledrogo za niecałe 900 PLN.
abc00 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Opublikowano 3 Czerwca 2018 A przepraszam, że zapytam, ale liczysz, że dostaniesz go za ile? Telefon, który dawno temu poszedł w niebyt i wypadł z obiegu (produkcja, sprzedaż), niestety taka jest prawda. Model fajny i udany, ale to trochę tak jakby teraz kupować Galaxy S3 czy S4... mija się to z celem.
simcold Opublikowano 3 Czerwca 2018 Opublikowano 3 Czerwca 2018 A przepraszam, że zapytam, ale liczysz, że dostaniesz go za ile? Telefon, który dawno temu poszedł w niebyt i wypadł z obiegu (produkcja, sprzedaż), niestety taka jest prawda. Model fajny i udany, ale to trochę tak jakby teraz kupować Galaxy S3 czy S4... mija się to z celem.Mam mi5 i mi6 i szczerze mi5 jest za***ista. Ale najlepsza to byla mi4. Jak dostaniesz mi5 w dobrej cenie kupuj. Bardzo fajny tel. Czarny 64-128 miódWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
BlackCruzer Opublikowano 4 Czerwca 2018 Opublikowano 4 Czerwca 2018 simcold, a jak z baterią w MI 5? pokażesz screeny z SOT? dostanie nowe MIUI 10?
Nezumi Opublikowano 4 Czerwca 2018 Opublikowano 4 Czerwca 2018 1 godzinę temu, BlackCruzer napisał: simcold, a jak z baterią w MI 5? pokażesz screeny z SOT? dostanie nowe MIUI 10? Różnie, zależy od użytkowania. Mi wytrzymuje od ~7 do ~23 zazwyczaj bez problemu. O tej 23 mam zazwyczaj ok ~20-30% baterii, ale nie raz udało mi się uciągnąć 8h SoT, gdzieś na forum krąży może jeszcze fotka i z tego co pamiętam to bez kombinowania z trybem samolotowym etc. Po prostu byłem na wakacjach, dzień był deszczowy, to przez 8h sobie książkę czytałem na telefonie , ale tak szczerze, nie kupuj Mi5. Po 1 telefon ma już 2 lata, więc nie dorwiesz nówki, będzie albo refub, albo używany, albo leżak magazynowy. Na Twoim miejscu brałbym teraz Mi6. 1
Rekomendowane odpowiedzi