Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, kupiłem szczoteczkę soniczną Oclean SE i nie mogę się z nią połączyć przez bluetooth aplikacji, gdy wchodzę w ustawienia bluetooth to jest tam widoczna, a nawet sparowana. Na innym telefonie nie ma tego problemu, ktoś wie co jest nie tak?

1.PNG

2.PNG

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, Moreee napisał:

Szczoteczka na bt? Serio? Jakie to ma zastosowanie...?

No można zmieniać tryby między wybielaniem, łagodnym szczotkowaniem i tak dalej, no i masz pełne statystyki tego jak myjesz zęby, co poprawić i wiele więcej. Usunąłem szczoteczkę ze sparowanych urządzeń, ale aplikacja nadal jej nie widzi 

Edytowane przez luckyskill
Opublikowano

Nadane ma wszystkie potrzebne pozwolenia ? Miałem kiedyś opaskę Mpow i jak była sparowana to aplikacja nie widziała jej . Jak nie była sparowna wszystko było ok . Nadaj uprawnienia , zrestartuj szczoteczkę jeśli się da . 

Opublikowano

Może masz ten sam problem co ja z żony A1.Masz nugata czy juz jestes po aktualizacji do oreo?  BT po aktualizacji niby działa ale ani nie da sie wyszukac telefonu ani telefon nic nie wyszukuje. Zestaw głośnomówiący był sparowany jeszcze przed aktualizacja do oreo i po aktualizacji przestał działac. Usunąłem sparowanie aby sparować ponownie i niestety nie działa.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...