DyndaS Opublikowano 3 Lutego 2018 Opublikowano 3 Lutego 2018 (edytowane) Witam, Posiadałem wcześniej Galaxy S3 i siedząc pod skosem na piętrze gdzie mam komputer jakość rozmów była super. Po zmianie na RN4 niestety w tym miejscu każdy narzeka, że mnie słabo słyszy i po zrobieniu metra w tył wszystko jest ok. Tak się zastanawiam czy mam jakąś wadliwą sztukę czy ten telefon tak ma. Edytowane 3 Lutego 2018 przez DyndaS
piskor Opublikowano 3 Lutego 2018 Opublikowano 3 Lutego 2018 Masz dalej tego S3? Sprawdź, czy i na nim przypadkiem nie pojawił się ten problem. To może być wina operatora. Wystarczy, że ruszono antenę nadajnika o milimetr i u Ciebie może się to tak objawiać.
DyndaS Opublikowano 4 Lutego 2018 Autor Opublikowano 4 Lutego 2018 Jeszcze mam do niego dostęp, bo oddałem komuś innemu w rodzinie telefon.
mhulboj Opublikowano 15 Lutego 2018 Opublikowano 15 Lutego 2018 Cześć, Mój syn ma ten sam problem. Wszyscy mamy abonament rodzinny w Play i jak dzwoni ze swojego pokoju to po drugiej stronie słychać tylko bełkot i przerywane słowa i musi pójść do kuchni żeby go było w miarę normalnie słychać. Natomiast ja (Galaxy Note 3) i żona (Lenovo Phab Plus) nie mamy żadnego problemu aby z tego samego pokoju połączyć się i bez problemu słyszeć rozmówcę. Czy to może być wina oprogramowania radia w telefonie? Teraz nie jestem w stanie sprawdzić jaki ma wgrany rom, wpis uzupełnię po południu. Pomóżcie forumowicze
Rekomendowane odpowiedzi