luryxyt Opublikowano 27 Stycznia 2018 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Witam. Ostatnio mam problem. Mój czytnik linii papilarnych wydaje się jakby nie był cały czas aktywny. Czasami po zablokowaniu telefonu, wybudzając go (przyciskiem home lub zasilania) i chcąc go nim odblokować nie reaguje, tak jakby nie działał. Po wpisaniu kodu, znowu działa. Czasami też w aplikacjach (mam włączoną obsługę jednym przyciskiem, czyli dotknięcie HOME przycisku cofa) przy dotknięciu go (bez kliku) nie reaguje (klik działa). Ktoś miał taki problem? Mam problem od jakoś tygodnia. Xiaomi Mi5 3/64 Muiu Polska, nie wiem przez to, że zwracam na to uwagę ale wydaje mi się że dzieje się tak coraz częściej. Wina softu czy przycisku? Jak przycisku ktoś wie ile zajmie naprawa na gwarancji? (kupiony na IBG)
kwiatnor Opublikowano 27 Lipca 2018 Opublikowano 27 Lipca 2018 U mnie ten efekt zaczał występowac teraz po aktualizacji MIUI.... brak niestety pomocy.
Bobson Opublikowano 30 Lipca 2018 Opublikowano 30 Lipca 2018 Tak samo po aktualizacji bodajże do miui 10
SylOs Opublikowano 6 Września 2018 Opublikowano 6 Września 2018 U mnie podobnie. Czytnik padł po aktualizacji systemu. Próbowałem rozładowywać do zera dwa razy i nic to nie dało. Przestałem, bo szkoda mi się zrobiło baterii. Za dwa dni przechodzę na miui polska i dam znać czy czytnik wrócił do żywych
grzes20u Opublikowano 7 Września 2018 Opublikowano 7 Września 2018 U mnie to samo. Orientacyjnie tak raz-dwa dziennie nie działa i trzeba wklepywać hasło. Sent from my MI 5 using Tapatalk
Bobson Opublikowano 7 Października 2018 Opublikowano 7 Października 2018 Znalazł ktoś może rozwiązanie?
Rekomendowane odpowiedzi