luryxyt Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 Witam. Ostatnio mam problem. Mój czytnik linii papilarnych wydaje się jakby nie był cały czas aktywny. Czasami po zablokowaniu telefonu, wybudzając go (przyciskiem home lub zasilania) i chcąc go nim odblokować nie reaguje, tak jakby nie działał. Po wpisaniu kodu, znowu działa. Czasami też w aplikacjach (mam włączoną obsługę jednym przyciskiem, czyli dotknięcie HOME przycisku cofa) przy dotknięciu go (bez kliku) nie reaguje (klik działa). Ktoś miał taki problem? Mam problem od jakoś tygodnia. Xiaomi Mi5 3/64 Muiu Polska, nie wiem przez to, że zwracam na to uwagę ale wydaje mi się że dzieje się tak coraz częściej. Wina softu czy przycisku? Jak przycisku ktoś wie ile zajmie naprawa na gwarancji? (kupiony na IBG)
kwiatnor Posted July 27, 2018 Posted July 27, 2018 U mnie ten efekt zaczał występowac teraz po aktualizacji MIUI.... brak niestety pomocy.
SylOs Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 U mnie podobnie. Czytnik padł po aktualizacji systemu. Próbowałem rozładowywać do zera dwa razy i nic to nie dało. Przestałem, bo szkoda mi się zrobiło baterii. Za dwa dni przechodzę na miui polska i dam znać czy czytnik wrócił do żywych
grzes20u Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 U mnie to samo. Orientacyjnie tak raz-dwa dziennie nie działa i trzeba wklepywać hasło. Sent from my MI 5 using Tapatalk
Recommended Posts