kalliber1988 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Opublikowano 27 Stycznia 2018 (edytowane) Po wgraniu ostatniej aktualizacji xiaomi.eu_multi_HM4_8.1.25_v9-6.0.zip telefon nie uruchamia się . ekran menu pojawia się na moment i wyskakuje mnóstwo komunikatów , że różne procesy przestały działać Proces system przestał działać itd. Co teraz mam zrobić Przed chwilą zrobiłem wipe wszystkiego prócz systemu , pobrałem jeszcze raz rom , zainstalowałem z sd . Ekran MIUI 9 , ustawienia języka , chmura Xiaomi i wyskakuje błąd Aplikacja kopia w chmurze przestała działać . Czy zaznaczę synchronizację czy nie dalej nie pójdzie Co to za update -.- Gdzie mogę pobrać wcześniejszą wersję , nawet po wipe systemu i po wgraniu tego rom'u dalej nie wyjdę z pierwszej konfiguracji telefonu , bo wyskakuje ten błąd chmury Xiaomi ... Edytowane 27 Stycznia 2018 przez kalliber1988
lukiszpp Opublikowano 28 Stycznia 2018 Opublikowano 28 Stycznia 2018 (edytowane) https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-WEEKLY-RELEASES/ Wersja dla Redmi 4 to oczywiście HM4. Wybierasz sobie wersję i szukasz romu z tym dopiskiem. Polecam wersję 7.11.9. Nie najnowsza ale za to wszystko działa. Edytowane 28 Stycznia 2018 przez lukiszpp literówka
kalliber1988 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2018 Wiem jaka wersja jest do mojego telefonu . Aktualizowałem i pobierałem z poziomu menu ustawien i aktualizacji systemu ... Już sobie poradziłem , czyściłem kilka razy z rzędu w twrp aż w końcu ruszyło na romie z przedostatniej aktualizacji .
Rekomendowane odpowiedzi