tekjow Posted January 23, 2018 Share Posted January 23, 2018 Cześć. Nie mogę sobie poradzić z małym, ale irytującym problemem.Kiedy chcę zobaczyć załączone przez kogoś zdjęcia telefon pyta, czy przejść do przeglądarki czy otworzyć w Tapatalku.I tu pojawia się problem.Przeglądarka czasem się otwiera, a czasem nie, a nawet jeśli, to otwiera się cały wątek.Grafika w TP jest natomiast tragicznej jakości, nie idzie się doczytać. Po opcji szukaj nie znalazłem podobnego tematu. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marrik Posted January 23, 2018 Share Posted January 23, 2018 Mam dokładnie ten sam problem. Raz to, że grafiki są w tragicznej jakości po otwarciu w tapatalku. W przeglądarce otwierają się prawidłowo. Dwa to problem z linkami. W tapatalku nie otwierają się wcale a po otwarciu w przeglądarce pojawia się info, że strona nie istnieje. Próbowałem wyłączyć adblocka ale to nie pomaga.Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
tekjow Posted January 23, 2018 Author Share Posted January 23, 2018 Ooo. Z linkami mam podobnie niestety.Zapomniałem dodać że Rom to xiaomi.eu dev 7.12.7Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
bykumza Posted January 24, 2018 Share Posted January 24, 2018 Tutaj chyba ROM nie ma nic wspólnego, tak samo telefon. Bo identyczny błąd miałem na Nexusie 5 z ROM'em bazującym na AOSP, a później również na Redmi Note 4 na MIUI 9, oraz na AospExtended oraz RessurectionRemix. ROM'y bazujące na Nougat od 7.0 do 7.1.2.by Tapatalk and Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tekjow Posted January 24, 2018 Author Share Posted January 24, 2018 Na soniaku było ok.. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts