wojtekluu Posted January 21, 2018 Share Posted January 21, 2018 Witam, Zakupiłem owe urządzenie. Po odfoliowaniu i odpaleniu lapka - język polski, ucieszyłem się bo już się naczytałem na temat spolszczenia. Pobawiłem się chwilę - informacja o poownym uruchomieniu bo znaleźiono nowy sprzęt mimo iż nic nie instalowałem. Po uruchomieniu informacja, żeby aktywować windowsa i tutaj problem. Nie mogę go aktywować.. Probowałem komendą smlgr -ipk XXXXX-XXXXX.... i enter. Wyskoczyła informacja, że pomyślnie dodano key'a. Natomiast nadal jest problem z aktywacją... Rozwiązywanie problemów - nic nie znajduje. Czy nie jest tak, że przez tą chińską wersję nie mogę aktytowować bo już jest język polski? Da się to ogarnąć czy pozostaje mi zakup nowego klucza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtekluu Posted January 24, 2018 Author Share Posted January 24, 2018 Edit. Temat do kosza. Poradziłem sobie. Wina windowsa. Język gryzł się z Chińskim kluczem. Zakupiłem nowego Windowsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
masi0 Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 A powiedz gdzie zakupiłeś lapka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts