johnnyenglishh Opublikowano 3 Stycznia 2018 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Witam, czy orientuje się ktoś gdzie w apce Mi Fit lub Mi Band Tools jest opcja, której włączenie powoduje to, że opaska wibruje w momencie gdy włączy się budzik w telefonie? Wiem, że na pewno taka istnieje, gdyż miałem ją kiedyś włączoną. Teraz nie mogę jej znaleźć. Nie chcę ustawiać budzików osobno w aplikacji systemowej i osobno w MiFit/MiBandTools
FromWP Opublikowano 3 Stycznia 2018 Opublikowano 3 Stycznia 2018 @johnnyenglishh Opcja w MiFit "Wibruj podczas alarmów". Podobno pojawia się tylko jak jest ustawione odblokowanie telefonu opaską, czyli tylko w telefonach z Miui.
Kubuś Opublikowano 3 Stycznia 2018 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Cześć! W Notify & Fitness for Mi Band można ustawić aby telefon odtwarzał dzwonek w momencie wibrowania opaski tj. w momencie alarmu w aplikacji. W Mi Fit takiej opcji nie widziałem. Mi Band Tools jeszcze nie widziałem. Można jeszcze ustawić wibracje na powiadomienia z aplikacji i tam zapewne można wybrać zegar albo alarmy.
johnnyenglishh Opublikowano 3 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2018 13 minut temu, FromWP napisał: @johnnyenglishh Opcja w MiFit "Wibruj podczas alarmów". Podobno pojawia się tylko jak jest ustawione odblokowanie telefonu opaską, czyli tylko w telefonach z Miui. Dzięki!! Rzeczywiście ta opcja pojawia się dopiero po ustawieniu odblokowania przez Bluetooth. 1
mrosi Opublikowano 14 Lipca 2020 Opublikowano 14 Lipca 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi