Danek 1 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Opublikowano 2 Stycznia 2018 (edytowane) Witam wszystkich uczestników forum, tak jak w tytule,wgrany odtwarzacz wideo nie widzi wgranego filmu,film się wgrywa jako plik ze znakiem zapytania(?) i jest informacja,że nie znaleziono aplikacji do otwarcia pliku,próbowałem wgrać film w różne miejsca,w zdjęcia,muzykę,pobrane,za każdym razem to samo,nie mogę odtworzyć filmu,czy jest w M1A jakaś ukryta funkcja odpowiadająca za odtwarzanie lub wgrywanie filmów? Edytowane 3 Stycznia 2018 przez Danek 1
mariusz.ur Opublikowano 2 Stycznia 2018 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zainstaluj vlc lub mplayer ze sklepu
Danek 1 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2018 (edytowane) Zainstalowałem, zachowują się jak reszta odtwarzaczy nie odczytują pliku,problem pewnie tkwi gdzieś indziej,film ma przykładowo 47mb a wgrywa się jako plik z tylko kb ,nie mam pojęcia co się dzieje.Na żadnym z telefonów nie miałem takiego problemu. Edytowane 2 Stycznia 2018 przez Danek 1
Danek 1 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2018 (edytowane) Problem rozwiązany, film wgrywał się niekompletny, brakowało kodeków. Edytowane 3 Stycznia 2018 przez Danek 1
Rekomendowane odpowiedzi