Uzytkownik01 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Czy smsy mogą dochodzić do kogoś nawet wtedy jak nie ma potwierdzenia ich odbioru, np. jak ktoś ma zablokowany mój nr?
ZduneX25 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Nie wiem jak z blokowaniem po stronie operatora, ale blokowane z poziomu MIUI są w osobnym miejscu i można je odczytać w panelu sterowania.
Uzytkownik01 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2017 (edytowane) Tzn. chodzi o to, że ja mam MIUI i jestem w Plusie a inna osoba Androida i jest w Orange, i jak ja wysyłam do tej osoby co ma Androida smsy to czasami przychodzi mi potwierdzenie odbioru a czasami nie. Jak nie przyjdzie w ciągu kilku sekund to już wcale nie przyjdzie. Zawsze jak przyjdzie potwierdzenie odbioru i chwilę później zadzwonie do tej osoby to jest u niej normalny sygnał, a zawsze gdy nie przyjdzie włącza się poczta głosowa. Ta osoba jednak twierdzi że dochodzą do niej wszystkie smsy ode mnie i nawet wie co w nich było, więc sprawa jest dosyć dziwna. Edytowane 30 Grudnia 2017 przez Uzytkownik01
mrosi Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi