DyndaS Opublikowano 17 Grudnia 2017 Opublikowano 17 Grudnia 2017 (edytowane) Witam Zastanawia mnie jak wyłączyć szybko pojedyncze aplikacje z nich wychodząc, bo jak wychodzę strzałką czy kwadratem, to zostają one w tle. No i klikając hamburgera widać, że one tam wszystkie wiszą i z tej pozycji mogę je wszystkie naraz zamknąć krzyżykiem. Jeśli chodzi o smartfony to jestem jednak nie da się ukryć noobem, ale na moim starym smartfonie nie zauważyłem tego problemu co tu. Trochę mnie to drażni, że tak wszystkie aplikacje wiszą mi w tle, a ja nie mogę tych niepotrzebnych zamknąć Jest na to jakiś sposób? PS. Posiadam Redmi Note 4 4/64GB Global Version jeśli to ma jakieś znaczenie. Edytowane 18 Grudnia 2017 przez DyndaS
abc00 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Tak z lekka pomyliłeś adresy, udaj się na en.miui.com Tu na forum było niejednokrotnie, że to nie jest błąd, tylko tak właśnie powinno to działać. Rozwiązanie jest niezwykle proste, migruj na xiaomi.eu a dalej w Ustawienia >> Dodatkowe ustawienia >> Skróty i gesty >> Zamknij aplikację I po problemie.
mrosi Opublikowano 18 Grudnia 2017 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: problem dotyczy MIUI w wersji globalnej. Zapraszam na Forum MIUI, ale globalne.
Rekomendowane odpowiedzi