SomeThing Opublikowano 29 Lipca 2014 Opublikowano 29 Lipca 2014 Witam wszystkich. Mój pierwszy post i chyba wiadomo dlaczego. Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś kupował u tego sprzedawcy smartfona? Pytałem już na telchina, ale nikt chyba tam nie kupował. Może ktoś stąd? Pisałem do nich maila z pytaniami o serwis, gwarancję i oryginalność w piątek, ale do tej pory nie ma odpowiedzi. http://allegro.pl/listing/user/listing.php?id=170&us_id=11110689
redkontakt Opublikowano 29 Lipca 2014 Opublikowano 29 Lipca 2014 Ceny mają kosmiczne- za Mi3 1400!!! toż to woła o pomstę do nieba. I ciekawi mnie jak wygląda u nich 24 miesięczna gwarancja, czy to nie gruszki na wierzbie. Kolego zamówiłem z ibuygou.com i z DHL-em wyniosło mnie to tylko lekko ponad 1000zł, a płaciłem z PayPala, który nie ma najniższego kursu wymiany. Nie wiem dlaczego ci panowie sobie życzą 400 stówki więcej, skoro nawet na maile nie odpowiadają
Acid Opublikowano 29 Lipca 2014 Opublikowano 29 Lipca 2014 Dziwny procesor tam dali: CPU: Qualcomm APQ8064T 1,7GHz
wohard Opublikowano 29 Lipca 2014 Opublikowano 29 Lipca 2014 kupujac na ibuygou przy platnosci paypal to ja chyba trafilem lepszy kurs dolara bo mnie wyszedl okolo 970zl z wysylka DHL-em, jakies 3 tyg temu, za 1400 to juz lepiej kupic MI4 Acid - rzeczywiscie, pewnie jakies kopiuj/wklej bylo i zapomnieli poprawic
SomeThing Opublikowano 29 Lipca 2014 Autor Opublikowano 29 Lipca 2014 No cóż, chyba będę musiał wybrać inny telefon Brak odpowiedzi od 2 dni dyskwalifikuje sprzedawce (Nie liczę piątku, soboty i niedzieli). Jeśli znajdzie się jednak jakiś klient to proszę o opinie.
X-SKLEP Opublikowano 29 Lipca 2014 Opublikowano 29 Lipca 2014 No cóż, chyba będę musiał wybrać inny telefon Brak odpowiedzi od 2 dni dyskwalifikuje sprzedawce (Nie liczę piątku, soboty i niedzieli). Jeśli znajdzie się jednak jakiś klient to proszę o opinie. A co chcesz kupic?
SomeThing Opublikowano 29 Lipca 2014 Autor Opublikowano 29 Lipca 2014 Planowałem zakup Red Rice na jego aukcji. Było z Polski i z 24m gwarancją. Gdybym był naiwny prawdopodobnie bym kupił Lecz poczytałem, napisałem temat na innym forum i dowiedziałem się, że nie ma serwisu w Polsce ani w europie, a oni dawali 24 miesiące gwarancji w serwisie w Polsce. Być może gdyby odpisał na maila to bym kupił. Tak czy siak wszystkie sprzedał. Zakończona aukcja: http://allegro.pl/xiaomi-red-rice-android-4-2-1-5ghz-1gb-4gb-aero-i4448744923.html#delivery Ale jeden użytkownik mi napisał, że lepiej kupić 1S. Z darmową dostawą do Polski 480 zł w przeliczeniu 3,10zł z Goldway'a. Jeszcze się zastanowię. P.S. Na twojej stronie allegro widze 1S, tylko cena TROCHĘ za duża.
SomeThing Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Opublikowano 30 Lipca 2014 Witam, gwarancja u nas tzn w Mielcu i nie odsyłamy tego do chin lecz serwisujemy na miejscu. Jeśli chodzi o oryginalności bierzemy prosto z fabryki w chinach Tyle otrzymałem po dwóch dniach oczekiwania.
Rekomendowane odpowiedzi