kris78 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Witam mam problem z aplikacją allegro bardzo wolno wczytuje aukcje na chwilę staje nie jest to wina internetu bo reszta działa normalnie Nie wiem dlaczego tak się dzieje może ktoś coś doradzi A zapomniałem napisać mi 5s miui z września ale już dzieje się tak od dłuższego czasu
FromWP Opublikowano 12 Grudnia 2017 Opublikowano 12 Grudnia 2017 21 minut temu, kris78 napisał: Nie wiem dlaczego tak się dzieje może ktoś coś doradzi Święta idą, serwery nie dają rady, może wina samej aplikacji. Jak reszta działa normalnie. 1
Lex Luthor Opublikowano 12 Grudnia 2017 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Wina samej aplikacji - po prostu muli od jakiegoś czasu (wrzesień?). Skupili się, w aktualizacjach, nad pierdołami, a sama apka jest słabo zoptymalizowana.
kris78 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2017 (edytowane) Nie święta to już długo myślę że z rok będzie ale widzę że jest coraz gorzej dziś myślałem że eksploduje tak mnie (...) Edytowane 12 Grudnia 2017 przez mrosi To ja... 1
FromWP Opublikowano 12 Grudnia 2017 Opublikowano 12 Grudnia 2017 1 minutę temu, kris78 napisał: jest coraz gorzej dziś myślałem że eksploduje tak mnie w kur...... Właśnie jakiś update aplikacji wydali, instaluje mi się
kris78 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2017 Tak dla ciekawości wszedłem przez przeglądarkę i wszystko pięknie śmiga także podziękuję apk allegro (to tylko dla ludzi o mocnych nerwach)
JacekBB Opublikowano 8 Lutego 2018 Opublikowano 8 Lutego 2018 Osobiście odinstalowałem aplikację allegro z Mi5. Muli jak fix. Nic nie poprawiają. Na drzewo.
Rekomendowane odpowiedzi