japka Opublikowano 28 Lipca 2014 Opublikowano 28 Lipca 2014 Witam, problem dotyczy MI3 na ostatniej wersji stable android 4.4. Operator Orange, problem dotyczy 2G i 3G oraz występuje od kiedy mam MI3 czyli jakieś 3 tygodnie. Nagrywanie rozmów nie działa prawidłowo przy połączeniach przychodzących, słychać tylko rozmówcę na xiaomi a w czasie gdy powinno być słychać w nagraniu drugą stronę jest cisza, tzn mamy monolog. Natomiast gdy dzwonię do kogoś wtedy wszystko nagrywa się idealnie. Pytanie czy jest możliwość naprawy tego problemu bez przechodzenia na wersje dev?
Edek Opublikowano 29 Lipca 2014 Opublikowano 29 Lipca 2014 na dev pewnie tez jest ten bug, a przy najmniej kiedy był, zanim nie było stabl. Polecam zewnetrzny soft Total Recall v.2.0.20 u mnie smiga bez problemui nagrywa w dwie strony Wiem ze troche bez sensu to wszystko jest, bo po co instalowac zewnetrzny soft, skoro ma sie wbudowane nagrywanie, ale ono niestety nie spelnia, jak widzisz (a raczej nie slyszysz), swojego zadania...
GeoT Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 W changelogu dzisiejszego romu dev czytałem że coś w tej sprawie zrobili (jeśli oczywiście dobrze zrozumiałem).
Rekomendowane odpowiedzi