JaZyta Opublikowano 6 Grudnia 2017 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Pomimo włączonej opcji "powiadomienia o przychodzących sms" opaska nie powiadamia mnie o nich. Nie mam problemu z powiadomieniami o przychodzącym połączeniu, ale na ustawienie sms juz nie mam pomysłu... Jakaś podpowiedź?
szaler Opublikowano 27 Stycznia 2018 Opublikowano 27 Stycznia 2018 (edytowane) Cześć, Mam dokładnie taki sam problem. Mi band 2 sparowany z xiaomi mi6, z notify& fitness działaj wszystkie powiadomienia a SMS tylko jak jest włączony wyświetlacz. W przeciwnym razie nie mam info o nowym SMSie. W MiFit też nie dostaje info o wiadomość, tylko o połączeniach. Ktoś coś? Edytowane 27 Stycznia 2018 przez szaler
szaler Opublikowano 28 Stycznia 2018 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Kurde czary. Miesiąc nie dostawałem powiadomień SMS a od wczoraj wszystko działa. MIUI widziałem się wczoraj zaktualizowało, najwyraźniej coś poprawili
siutek Opublikowano 22 Marca 2018 Opublikowano 22 Marca 2018 Przyłączę się do tematu, bo mam ten sam problem. Mi band 2 oraz Xiaomi Redmi Note 4, i to na dwóch parach (u syna i u żony) nie chcę instalować dodatkowych apek, bo to nie o to chodzi, to powinno działać w podstawowym zestawie.
Rekomendowane odpowiedzi