Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam Mi5s Plus zakupiony na Aliexpress. Telefon przyszedł do mnie z miui global stable (sprawdzałem czy nie jest syf miui i nie był).

Telefon ma odblokowany bootloader przeze mnie oficjalną drogą i zainstalowane najnowsze xiaomi.eu (wgrane przez twrp, potem standardowy wipe: cache, dalvik, data) i telefon czasem sam się resetuje.

Nie wiem od czego jest to uzależnione. Raz się zrestartował jak ustawiałem ostrość w trybie manualnym aparatu, raz jak przeglądałem internet, generalnie bez powodu. 

Restarty mają miejsce czasem 3 razy w ciągu dnia, choć ostatnio nie było żadnego przez kilka dni.

Czy ktoś może mi pomóc co zrobić?

Pozdrawiam

Opublikowano
11 godzin temu, Marcin Stańczak napisał:

Restarty mają miejsce czasem 3 razy w ciągu dnia, choć ostatnio nie było żadnego przez kilka dni.

Jeśli zmiana softu na inny nie rozwiąże problemów, to może być to problem sprzętowy np. z PCB. Także zacznij od zmiany na jakiś inny soft.

Opublikowano
3 godziny temu, Marcin Stańczak napisał:

Zmiana softu na inny? Wgrać global? Pójdzie przez TWRP? Czy po bandzie i miflash z Global Dev i potem Xiaomi.eu?

Mam nadzieję, że nie po to, skoro jest cała masa poradników na Forum, założyłeś wątek...

• Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...