Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym tygodniu pozbyłem się MI3(po wymianie wyświetlacza)... ale za bardzo przyzwyczaiłem się do MIUI. Nie chcę widzieć już tak dużych wyświetlaczy, które łatwo zbić. W międzyczasie kupiłem sobie L1 od LG i przeszperałem ile się da na temat zabawek mających porty MIUI... wybór padł na MI2S.

Zarówno MI3, jak i akcesoria / nowy wyświetlacz zamawiałem na alliexpress i wszystko udało się dopaść w wersjach oryginalnych. Jednak MI2S to starszy model i nie wiem czy można go teraz dostać w wersji nowej/ oryginalnej na ali... Mogę w jakiś sposób to sprawdzić na podstawie opisu/ dystrybucji u danego sprzedawcy np:

http://www.aliexpress.com/item/XIAOMI-M2S-32G-13Mp-Android-Phone-Quad-core-1-7G-MIUI-V5-4-3-IPS-2GRAM/674349160.html

Będę wdzięczny za informacje od osób, które zmawiały MI2Sa w ostatnim czasie - w wersji oryginalnej - co do miejsc, z których sprzęt był zamawiany.

Opublikowano

Możesz śmiało zamawiać w tym sklepie. Szybko wysyła i ma tylko oryginały.

Ja i G2

#Robbo czyli rozumiem, że zamawiałeś coś u nich / ktoś z twoich znajomych?

Odpowiedź z ich sklepu:

sorry,we do not provide this service.
we selled goods are 1005 original and new.
no fake goods in our shop.
Thanks!

Best wishes
Bali
Opublikowano (edytowane)

Tylko do wyjaśnienia jeszcze jest:

M2S Wcdma 8Mp 16Gb= quad core 1.7G processor 16G rom 8MP camera  Wcdma/GSM

M2S Wcdma 8Mp 32 Gb= quad core 1.7G processor 32G rom 8mp camera  Wcdma/Cdma/GSM

bo 32GB wersja powinna mieć 13MP aparacik w całym ich opisie nie pada ani słowo o 13MP. Widzę, że na poprzednich aukcjach sprzedawali z 13MP... istnieje wogóle model 32GB+8MP?

Edytowane przez ps2master
Opublikowano (edytowane)

No i kolejna odpowiedź:

no,you and me all right.
"M2S Wcdma 8Mp 32 Gb= quad core 1.7G processor 32G rom 8mp camera  Wcdma/Cdma/GSM"
that is cdma Special Edition.it can support wcdma and cdma double 3G.
xiaomi company just release not long ago.
Thanks!

Teraz to się już pogubiłem tel na nasze warunki musi mieć wcdma + gsm , czy cdma + gsm (bo z tą 2 opcją jeszcze się nie spotkałem)? 

... dodatkowo odpytałem 3 sprzedawców z największą ilością sprzedanych mi2sów i jednogłośnie podają:
"Now Xiaomi company produce mi2s 32GB version with 8MP Camera, not 13MP camera "

Zatem można kupić wersję 13MP... gdziekolwiek?

I najważniejsze można gdzieś zobaczyć porównanie mi2sów 8mp vs 13mp (z tego co czytałem 13mp lubią sobie zgubić ostrość przez słabiutki autofocus - coś jak w LG G1). Może warto zainwestować w mniejsze zagęszczenie pikseli?

Edytowane przez ps2master
Opublikowano (edytowane)

Ibuygou z tego, co się orientuje sprzedaje normalne MI2S 32GB z aparatem 13MP. Zawsze możesz ich dopytać na czacie.

Edytowane przez Rafi
Opublikowano (edytowane)

Czemu nie kupisz na Ibuygou, tam mają oryginały i są pewni.

http://www.ibuygou.com/p-original_xiaomi_mi2s_3g_android_4_1_quad_core_1_7ghz_2gb_ram_32gb_rom_4_3_inch_capacitive_touchscreen_gps_wifi-4647.html

I masz jak byk zapis o kamerze:

Moreover, the rear camera pixel of M2S 32GB upgraded to 13.0 Mega pixels.( M2S 16GB stays the same, 8.0 MP )
Edytowane przez Renegade
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...