konik126 Opublikowano 8 Listopada 2017 Opublikowano 8 Listopada 2017 Witam, używam przeglądarki internetowej chrome i nie moge włączyć powiadomień ustawiłem uprawnienia w systemie i w przegladarce, niestety nie chce to działać prosze o pomoc. dodam ze w przegladarce systemowej tez nie dzialaja
ZduneX25 Opublikowano 8 Listopada 2017 Opublikowano 8 Listopada 2017 Sprecyzujmy, jakich powiadomień oczekujesz od Chrome na telefonie?
konik126 Opublikowano 15 Listopada 2017 Autor Opublikowano 15 Listopada 2017 Na pasku powiadomień i ekranie blokady
akej Opublikowano 19 Listopada 2017 Opublikowano 19 Listopada 2017 Witam. Ponieważ nie chcę zakładać nowego wątku, dlatego piszę w tym temacie. Chodzi mi o lokalizowanie telefonu poprzez funkcje w google. "znajdź telefon". Tzn. wszystko działa, tylko dlaczego po zlokalizowaniu telefonu pojawia się na górnej belce ikona "urządzenie zlokalizowane" ? Czy jest jakaś opcja wyłączenia tego powiadomienia, by ono nie informowało posiadacza telefonu ? A pytam dlatego, ponieważ posiadając telefon Lenovo K5 i użyciu tej funkcji "znajdź telefon" przez google takowe powiadomienie nie pojawia się w tym telefonie.
torgal Opublikowano 19 Listopada 2017 Opublikowano 19 Listopada 2017 (edytowane) Akej tu masz rozwiązanie Ustawienia/ opcje aplikacja /zainstalowane/ naciskasz 3 kropki /pokaż wszystkie aplikacje /usługi google play/powiadomienia/ tam jest opcja pokaż powiadomienia, odznacz Edytowane 19 Listopada 2017 przez torgal
Rekomendowane odpowiedzi