Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam wielką prośbę do uzytkowników którzy posiadają Mi3 aby pobrali z google play apke Cameringo to w wersji bezpłatnej. 

I przetestowali ją bo jak się okazuję aplikacja nie działa u mnie na mi3 i problem jest jak na razie tylko w mi3 na moim mi2s działa bez problemu na sony xperia z1 również natomiast na tym jest czarny obraz , wiesza się lub zapisywanie trwa wiecznie. 

Pisałem już z gościem co apkę stworzył i nie wie dlaczego na xiaomi mi3 ona nie działa 

Jak jej nie znajdziecie w google play jestem wstanie wysłac palikacje meilem która otrzymałem od producenta.

Pozdrawiam 

Opublikowano (edytowane)

Nie znajduje mi takiej apki w sklepie Google.

Przez stronę pokazuje, że urządzenie nie jest zgodne z ta wersja.

Edytowane przez Rafi
Opublikowano

no wiec własnie była kiedyś tylko producent po tym jak ja miałem z nią problem wycofał ją dla naszego modelu. Podam Ci do mnie meila na priv i wysle Ci apkę w meilu. Jak mozesz zainstaluj i sprawdz. Pozdrawiam 

Opublikowano

Zainstalowałem appke i uruchomiłem. Efekt taki, że podgląd mam tylko w małym okienku w lewym górnym rogu ekranu. Po dotknięciu trochę się powiększa. Mimo to nie ma podglądu pelnoekranowego. Coś z ta appka jest nie tak na MI3.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...